Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (3.04 secunde)
Primii pasi i-au facut dealerii auto, care si-au mutat service-urile si showroom-urile la marginea orasului, fie pe bulevardul Râului, fie la iesirea spre Cârcea. ... Alte fabrici sunt la marginea orasului, pentru ca acolo au fost stabilite zonele industriale cu ani în urma.
Primii pasi i-au facut dealerii auto, care si-au mutat service-urile si showroom-urile la marginea orasului, fie pe bulevardul Râului, fie la iesirea spre Cârcea. ... Alte fabrici sunt la marginea orasului, pentru ca acolo au fost stabilite zonele industriale cu ani în urma.
Noile reglementari ale codului rutier impuse anul trecut au fost unul din motivele cresterii semnificative a cifrelor de vanzari, afirma aceleasi surse. ... "Cu o valoare estimata la 8-10 milioane de euro, piata locala a accesoriilor de telefoane mobile va inregistra o dinamica spectaculoasa si in 2008.
Executivul a adoptat pe 28 octombrie o HG privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.
Potrivit unui articol publicat in luna august de Financial Times Deutschland, care nu specifica sursa informatiei, Deutsche Bahn, cel mai mare operator feroviar din Europa, discuta preluarea Romtrans, printr-o tranzactie estimata la 80-100 de milioane de euro.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Acestea vor trebui sa plateasca pentru costurile externe, ca de exemplu poluarea aerului, fonica si congestionarea traficului rutier.
Decizia Comisiei de a taxa operatorii de transport pentru efectele asupra mediului si societatii, asa-numitele "costuri externe" de transport, ar putea fi aplicata din 2012, daca se va ajunge la un acord cu Consiliul UE.Comisia a propus revizuirea regulilor de taxare din domeniul transporturilor, respectiv Directiva "Eurovinieta", pentru a incuraja transferul catre mijloace de transport mai ecologice, precum si investitiile in infrastructurile rutiere.
Astfel, pe langa proiectul celui de-al II-lea pod rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra in zona ecluzei Agigea se numara si finalizarea digului de larg in Portul Constanta, precum si dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al Portului Constanta.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Mai multe autoritati si organizatii din sectoarele transport cai ferate si transport rutier din 23 de state ale Uniunii Europene organizeaza astazi, 25 iunie a. ... , cu sprijinul Comisiei Europene, Ziua Europeana a Sigurantei Trecerilor la Nivel cu Calea Ferata.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... Sistematizarea circulatiei la Craiova a scapat de sub control in aceasta vara. Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr.
giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
Lucrarile la constructia viaductului, a carui inaltime echivaleaza cu cea a unui bloc de opt etaje, au inceput in iunie 2007, dar au continuat cu intermitente pe parcursul anului trecut, din cauza lipsei de finantare.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
' Parcare, pasaj si magazine, in Piata Charles de Gaulle ' ' O parcare subterana, un pasaj rutier si o zona comerciala, de toate acestea vor beneficia bucurestenii, si nu numai, care vor traversa zona centrala a Capitalei.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
Sorin Oprescu nu a taiat panglica la Pasajul Basarab, precum alti predecesori. ... Podul hobanat a vibrat sub picioarele celor prezenti la trecerea politistilor calare. ... De la jocuri puzzle, umbrele si sepci imprimate cu logo-ul Pasajul Basarab pana la defilari cu motociclete, masini tunate, pompieri sau politisti calare.
Pasajul subteran de la Piata Sudului a primit aviz de la Uniunea Europeana. VEZI PROIECTUL Pasajul subteran de la Piata Sudului are primul aviz favorabil din partea Uniunii Europene.
Amenzi de pana la 4.000 de lei, cauciucurile de iarna obligatorii de la 1 noiembrie, indiferent de vreme, anvelopele all season nu te scapa de amenzi, sunt cateva dintre "zvonurile" ... Astfel, la art.
google-analytics.com